Zorgvraagzoeker


Voor de leeftijd van 0-5 jaar (Sloepke) en (vooral) Kleine Beer is ‘vermoeden van een handicap’ ook al voldoende voor begeleiding.


Let op, om privacy redenen ziet u slechts een selectie van onze berichtjes.
Als familielid of begeleider kan u zich aanmelden voor het volledige overzicht.

Afdeling Kalmthout - Missiehuislei 46, 2920 Kalmthout

 

 

Vanaf de RING

 


Komende van richting BRUSSEL, HASSELT, GENT of TURNHOUT
Op de E19 richting Breda ter hoogte van de splitsing Breda/Bergen-op-Zoom volgt u de flauwe bocht naar rechts en rijdt de A12 op richting Bergen-op-Zoom/Ring Antwerpen op. Aan de verkeerslichten slaat u af naar rechts, richting Kapellen/ Hoevenen. Rijd vervolgens de Leugenberg op en later de Antwerpse Steenweg.
Volg de Antwerpse Steenweg tot aan een scherpe bocht met zijstraat. Sla hier rechts af, de Molenstraat (verder de Hoevensebaan) in, richting Kapellen.
Volg deze weg tot aan de verkeerslichten in het centrum van Kapellen (aan het oude politiebureau).
Aan de lichten slaat u links af de Dorpsstraat en later de Kapelsestraat in. U volgt de Kapelsestraat tot aan de verkeerslichten van het kruispunt naar Kalmthout. Op de hoek is er een SHELL -benzinestation.
Sla hier af naar rechts en volg de Kalmthoutsesteenweg gedurende een 5 km (U rijdt o.a. de spoorweg over).
Bij een verbreding van de weg met vluchtheuvel, tegenover café 'De oude Withoef', slaat u rechts af de Missiehuislei in. Er staat ook een aanwijzing 'basisschool Zonnekind' en 'kapel M. Middelares'.
Na ongeveer 1 km ziet u rechts de Kapel met parkeergelegenheid achteraan.

 


Met het openbaar vervoer 
 

Voor alle info over treinen van de NMBS, surf naar www.b-rail.be

 

Stap uit aan halte Heide. Vanuit het station vervolgt u uw weg naar de Statielei tot aan de Withoefstraat. Ga naar links en steek de Kapellensteenweg over de Missiehuislei in. Het is ongeveer nog een kleine kilometer wandelen.
 

 

Gemaakt in De Webfabriek
Gelieve er rekening mee te houden dat het publieke gedeelte van onze website, het gedeelte dat door onze cliënten gegenereerd wordt, kan afwijken van de voorwaarden die kenmerkend zijn voor het AnySurfer-label.