Zorgvraagzoeker


Voor de leeftijd van 0-5 jaar (Sloepke) en (vooral) Kleine Beer is ‘vermoeden van een handicap’ ook al voldoende voor begeleiding.


Let op, om privacy redenen ziet u slechts een selectie van onze berichtjes.
Als familielid of begeleider kan u zich aanmelden voor het volledige overzicht.

Hoofdcampus - Galjoenstraat 2, 2030 Antwerpen

 

Vanaf de RING

 


Vanuit NEDERLAND

 


Neem op de E19 de afslag 1-Merksem naar N129 richting Antw.-Centrum/Ring/Haven 1-199. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden naar Antwerpen. Sla aan de verkeerslichten rechtsaf naar de Groenendaallaan/N129 richting Haven 1-199. Rijd tot aan het kruispunt met de Noorderlaan/N180 (schuin rechts voor u ligt bioscoopcomplex Metropolis) en maak een U-bocht (180° links afslaan) terug de Groenendaallaan/N129 op. Kies onmiddellijk het rechter rijvak zodat u bij de eerstvolgende zijstraat naar rechts kan afslaan de Bremstraat in. Aan het einde van deze straat arriveert u in de Galjoenstraat.

 


Vanuit BRUSSEL, HASSELT, GENT of TURNHOUT

 


Neem op de E19 de eerste afslag voorbij het Sportpaleis, 1-Merksem richting Haven 1-199 (niet Merksem). Let op, dit is een dubbele afrit. Neem de tweede afrit. Voeg in op de Groenendaallaan/N129 richting Haven 1-199. Nadat u twee bruggen onderdoor bent gereden, rijdt u tot aan het kruispunt met de Noorderlaan/N180 (schuin voor u ligt Bioscoopcomplex Metropolis) en maak een U-bocht (180° links afslaan) terug de Groenendaallaan/N129 op. Kies onmiddellijk het rechter rijvak zodat u bij de eerstvolgende zijstraat naar rechts kan afslaan de Bremstraat in. Aan het einde van deze straat arriveert u in de Galjoenstraat.

 

Met het openbaar vervoer

 

Voor alle info over trams en bussen van de lijn surf naar www.delijn.be 

 

Voor alle info over treinen van de NMBS surf naar www.b-rail.be

 

Er bevindt zich een treinhalte, station Luchtbal, op 100 meter van DVC Sint-Jozef.


 

Gemaakt in De Webfabriek
Gelieve er rekening mee te houden dat het publieke gedeelte van onze website, het gedeelte dat door onze cliënten gegenereerd wordt, kan afwijken van de voorwaarden die kenmerkend zijn voor het AnySurfer-label.