Dagcentrum De Kade

Alle berichten Foto albums

Vestiging

Missiehuislei 46

2920 Kalmthout

03 620 17 60

Foto albums

Julie (begeleider)

foto's van 26/02/2018

(291 dagen geleden)

Julie (begeleider)

vakantie uitstappen juli

(861 dagen geleden)

al een overzichtje van de leuke vakantie

Julie (begeleider)

circus kadroom

(1074 dagen geleden)

Julie (begeleider)

toneel 20 november

(1116 dagen geleden)

vrijdag 20 november zijn we toneel gaan spelen in de verpleegsterschool te Hasselt. We zijn onthaalt als echte BV's, we hangen er zelfs met een canvasdoek aan de muur. Hier enkele foto's, genieten jullie mee?!....

Nathalie Mertens

A special day in het park

(1219 dagen geleden)

Festival-nieuws!! Wij gingen op 12 augustus naar "A special day in het park" in Oudenaarde. Het was bakken in de zon, genieten van de muziek, lachen met mekaar, maar vooral gewoon even gezellig weg van thuis!

Nathalie Mertens

foto's van 30/03/2015

(1355 dagen geleden)

Altijd heel erg hartverwarmend, dat bezoekje van Lizzie en Fraise!

Kim (begeleider)

foto's van 12/03/2015

(1373 dagen geleden)

Nathalie Mertens

Uitstap Visvijver "De Maatjes"

(1619 dagen geleden)

We hadden geluk: de enige zonnige dag van de week en wij gingen op stap naar de visvijver!!! We hebben wel zeker 100 vissen gevangen (en ook alle 100 weer teruggegooid). 't Was supergezellig en volgend jaar gaan we zeker terug!!

Dries (agoog)

Sinksenfoor!

(1632 dagen geleden)

Lees ik deze ochtend de gazet (via 't internet, natuurlijk) en wat zie ik: fantastische foto's van de ganse Kalmthoutse crew!! Check zeker de foto's via http://album.gva.be/foto-album/gratis-kermisplezier-voor-andersvaliden.aspx - er staan plaatjes tussen!

Nathalie Mertens

Look @ Me toneelvoorstelling

(1667 dagen geleden)

Onze knappe acteurs tijdens één van hun voorstellingen!

Kristel (begeleider)

foto's van 19/12/2012

(2157 dagen geleden)

Kerstconcert

Kristel (begeleider)

foto's van 13/12/2012

(2192 dagen geleden)

Kristel (begeleider)

foto's van 22/11/2012

(2212 dagen geleden)

Vanaf de zomervakantie hadden onze gasten de mogelijkheid om wekelijks even een praatje te maken met Cliniclown Froesjel. Niet zomaar maar op een moderne manier via de webcam! Deze webcamsessies zijn een groot succes! Ook groot was de verrassing toen plots Froesjel en zijn clownsvriendinnetje 'Friemel' in het echt op bezoek kwamen op ons dagcentrum! Grappig,verrassend, magisch! welkom Cliniclowns, kom snel nog eens weer!

Kristel (begeleider)

uitstap Sterhoeve

(2351 dagen geleden)

Op donderdag 5juli trokken we met picknick op zak richting Kapellen, voor een fijne dag op de boerderij! De weersvoorspellingen echter waren nogal onheilspellend, maar daar trokken wij ons niks van aan en gelukkig, want op enkele kleine regenbuitjes na was het heel de dag stralende zon. We bezochten de stal van het kalf, kregen bezoek op onze rolwagen van de boerderijkat, konden ook de konijntjes knuffelen.Genoten van het dartelende nieuwe veulen in de wei! Van dit alles kregen we reuze honger en s'middags hebben we dan smoskes gemaakt en met veel smaak in openlucht opgegeten.Na het eten waren we weer op kracht om te gaan paardrijden! Pascale ontpopte zich na wat drempelvrees tot een echte amazone die zelfs in draf ging met het paardje Shana. Kortom het was een fijne zomerdag! Pascale, Joke S.,Diego,Nicky D.Jarrich, Greet, Nathalie en Kristel

Nathalie Mertens

Carnaval 2012

(2409 dagen geleden)

Kristel (begeleider)

foto's van 17/04/2012

(2432 dagen geleden)

Op ons dagcentrum hebben we een reizende toneelgroep genaamd "LOOK AT ME". We worden heel vaak gevraagd om te komen optreden in scholen.De gasten kijken hier altijd enorm naar uit en leven er echt,zelfs met behulp van aftelkalenders, naar toe! In de scholen waar we gevraagd zijn worden we altijd met open armen ontvangen, en mogen ook daar blijven eten wat zeer gesmaakt wordt door onze acteurs.De leerlingen (lees publiek)zijn elke keer weer onder de indruk van het optreden van onze toneelgroep en de reacties zijn dan steeds lovend en hartverwarmend. Ook de busreis is een evenement want meestal is het optreden niet bij de deur en zit de sfeer er onderweg al goed in!

Gemaakt in De Webfabriek
Gelieve er rekening mee te houden dat het publieke gedeelte van onze website, het gedeelte dat door onze cliënten gegenereerd wordt, kan afwijken van de voorwaarden die kenmerkend zijn voor het AnySurfer-label.