Zorgvraagzoeker


Voor de leeftijd van 0-5 jaar (Sloepke) en (vooral) Kleine Beer is ‘vermoeden van een handicap’ ook al voldoende voor begeleiding.


Let op, om privacy redenen ziet u slechts een selectie van onze berichtjes.
Als familielid of begeleider kan u zich aanmelden voor het volledige overzicht.

Ons aanbod

We vinden het belangrijk om u snel wegwijs te maken binnen alle oplossingen en diensten die DVC Sint-Jozef aanbiedt. Daarom vindt u aan de linkerkant op onze website de zorgvraagzoeker.

 

 

De zorgvraagzoeker biedt u enkele mogelijkheden om op een snelle manier oplossingen en diensten terug te vinden binnen ons aanbod. De drie selectiemogelijkheden zijn: leeftijd, beperking en diensten.

 

 

 

 

Hoe zoeken?

 

Door een aantal criteria aan te klikken in het keuzemenu maakt u een selectie. U kan een combinatie maken van beperking, leeftijd of diensten.

Het is ook mogelijk maar één of twee criteria te selecteren. U krijgt telkens het resultaat te zien van onze diensten aangevuld met de nodige informatie. 

 

 Ruimte volwassenen

 

 
  

 

 

 Bekijk onze aanbod folder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemaakt in De Webfabriek
Gelieve er rekening mee te houden dat het publieke gedeelte van onze website, het gedeelte dat door onze cliënten gegenereerd wordt, kan afwijken van de voorwaarden die kenmerkend zijn voor het AnySurfer-label.