Zorgvraagzoeker


Voor de leeftijd van 0-5 jaar (Sloepke) en (vooral) Kleine Beer is ‘vermoeden van een handicap’ ook al voldoende voor begeleiding.


Let op, om privacy redenen ziet u slechts een selectie van onze berichtjes.
Als familielid of begeleider kan u zich aanmelden voor het volledige overzicht.

Ik wil steunen

 

Onze ambities zijn hoog als het gaat om optimale zorgverlening en ondersteuning aan onze cliënten. Daarom willen wij steeds opnieuw initiatieven nemen die onze zorg een belangrijke meerwaarde geven.

Vaak kunnen we die niet financieren uit onze reguliere budgetten. De middelen vanuit de overheid worden helaas steeds beperkter. Als gevolg hiervan komt ook onze dagdagelijkse werking als maar meer onder financiële druk te staan.

 

Om eenzelfde niveau van dienstverlening te kunnen handhaven is structurele sponsoring hoe langer hoe meer welkom.

 

Gelukkig konden we met de hulp van zakenvrienden, serviceclubs, sponsors, particulieren, fondsen … een aantal zeer succesvolle initiatieven verwezenlijken.

 

Hierbij gaat het altijd om projecten die net iets extra bieden aan onze cliënten. Dit alles met het oog op het optimaal verbeteren van de levenskwaliteit van de meest kwetsbaren van onze samenleving.

 

Sponsors, donateurs, bedrijven, personen, serviceclubs of andere organisaties: jullie maatschappelijke betrokkenheid is voor onze cliënten enorm waardevol en wordt in de komende jaren van doorslaggevend belang.
 

 

 

Heeft u zelf ideeën voor een project? 
 

 

Wij verwelkomen u van harte!
  

Wil u ons steunen met een financiële bijdrage? 
 

U kan uw financiële steun overmaken op rekeningnummer

 

BE18 2200 9424 8165 (BIC: GEBABEBB – Bank: BNP Paribas)

op naam van DVC Sint-Jozef vzw/giften met vermelding ‘Gift voor personen met een beperking’.

 

Giften vanaf 40 euro op jaarbasis zijn fiscaal aftrekbaar. 

 

 

 

 


 

 

Gemaakt in De Webfabriek
Gelieve er rekening mee te houden dat het publieke gedeelte van onze website, het gedeelte dat door onze cliënten gegenereerd wordt, kan afwijken van de voorwaarden die kenmerkend zijn voor het AnySurfer-label.